joi, 14 iulie 2016

Sclavi la țigani? Nu va urma absolut nimic!

Zilele acestea media românească a explodat cu ştirea legată de sclavii unor ţigani din judeţul Argeş. Dau la întîmplare un link:
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/batuti-cu-biciul-si-obligati-sa-cerseasca-perchezitii-in-arges-dupa-ce-mai-multi-indivizi-ar-fi-rapit-40-de-persoane.html
Nu voi relua ştirea, nu o voi comenta şi nici nu voi face consideraţii legale. Sau că ar trebui sau n-ar trebui... şi că era bine dacă şi cu poate... Vreau doar să spun unele lucruri pe care mulţi le-au uitat. Pentru că nu aş crede că nu le-au ştiut.
Aşadar... un pic înainte de 1989. Un picul ăsta e cam relativ, că nu poţi spune dacă 20 de ani sînt mulţi sau puţini în istoria unei ţări. Se pregătea de zor o mutare care să aducă România în sfera de influenţă a mafioţilor internaţionali. Aparent unii, de fapt alţii, dar şi mai de fapt... cu totul şi cu totul alţii. Adrese şi nume, altădată. Poate... Dar cum poţi pregăti o mişcare fără să ai trupe? Chiar dacă nu va fi o lovitură de stat cu trupe militare, tot îţi trebuie nişte oameni să poţi da nişte ordine, aproape militare. Para-militare dacă vreţi să fiţi ortodocşi. Şi de unde să iei oameni ca să umpli aceste - cum vrei să le zici - trupe? Că pe români dacă-i pui la un loc, mai mult de trei persoane, una sigur este trădătoare. Ori că toarnă la secu' ori că te vinde indiferent cui sau măcar îşi bate gura la nevastă acasă ori la cîrciumă şi s-a dus naibii tot secretul şi tot planul. Ori ca să reuşească un aşa plan ai nevoie musai de batistă pe ţambal.
În momentul ăsta... brusc... au fost inventaţi ţiganii. Disciplinaţi în ierarhia de clan, dar indisciplinaţi conform legilor oficiale. Suficient de mulţi ca să poată forma o "grupă de şoc" dar destul de puţini şi ridiculizaţi ca să fie luaţi în serios de oficialităţi. Specializaţi în ilegalitate, în furt, trafic, speculă... plasaţi în locuri cheie - spaţial vorbind - puteau ţine sub observaţie zone vaste. Comunicarea codificată şi semnalele lor de hoţi de cai puteau fi folosite eficient în orice acţiune de guerilă. Şi foaaaarte multe altele că nu mi-am propus să fac aici un studiu ştiinţific. Cel mai important însă... erau prezenţi în număr mare în serviciile secrete şi în ierarhiile politice. După război, ruşii s-au bazat foarte mult pe minoritatea ţigănească. I-au cultivat şi i-au folosit. Acolo unde era nevoie de un ticălos pentru a pune în aplicare o directivă rusească... un ţigan era "omul" potrivit. Iar talentele de falsificatori, hoţi, criminali etc. erau adevărate diplome universitare pentru serviciile secrete. Ca să spionezi ai nevoie de hoţi, falsificatori, criminali fără scrupule. Nici un "bun creştin" nu va face faţă în munca asta ingrată. Dar odată ce serviciile au fost unificate iar cadrele "rotite" mulţi ţigani de elită, remarcaţi în activităţile informative au avansat şi în structurile contra-informative. De aici au fost promovaţi în politica de vîrf... şi uite aşa s-au trezit consilii judeţene (Iaşi de exemplu...tov.Iliescu) şi multe altele cu conducători ţigani get-beget sau cu sînge amestecat, cu ceva picături de sînge evreiesc sau ori-de-care-altfel.
Cu oameni sus, cu oameni afară (care ar fi făcut înţelegeri chiar şi cu broaştele din lac numai să-l dea jos pe Ceauşescu şi să destabilizeze ţara asta bogată şi numai bună de jumulit) şi cu oameni pretutindeni în zona gri şi neagră a societăţii dar mai ales cu membri marcanţi în lumea artistică... iată că ţiganii au deveni "vioara întîi" în pornirea, susţinerea şi finalizarea revoluţiei sau cum vreţi să-i ziceţi. Vă spuneam în postări precedente că liderii au fost selectaţi din lumea artistică. Trebuie remarcat că ţiganii au talent pentru arte. Aferim! Felicitări şi ne mîndrim cu adevăraţii artişti! Dar... asta nu le scuză trădarea faţă de neamul care îi acceptă acasă la el şi le dă din pîinea de toate zilele. Trădarea înseamnă negare. Negarea înseamnă distanţare. Distanţare înseamnă depărtare. Rogu-vă deci să vă respectaţi decizia. Mergeţi oriunde în lumea largă. Lăsaţi-i pe amărîţii ăştia de aici că au de muncit să-şi plătească datoria. Pentru cîteva zile de "senzaţie de libertate" au de plătit cîteva generaţii cu tot ce au şi cu tot ce vor mai avea.
Legat de sclavii de la Berevoieşti, credeţi-mă pe cuvînt: nu se va întîmpla nimic. Nimeni nu va ieşi în stradă, nimeni nu va pune mîna pe arme şi nimeni nu va lichida cancerul ăsta numit ţigani-rromi. Pentru că ţara le aparţine din momentul în care Ceauşescu a fost împuşcat. Ei sînt stăpînii întregii ţări. Ei sînt cei care conduc politic, ei sînt proprietarii a tot ceea ce contează pe aici. Şi dacă nu... oricum au controlul prin metode directe sau indirecte asupra oricui şi orice mişcă în ţara asta. Politic, administrativ-instituţional, informativ, economic (producţie pînă la comerţ), mass media, mediul artistic, imobiliar, pînă şi în zonele de turism, servicii, transport şi agro au oameni bine fixaţi. Ne-a mai rămas ceva? În afară de nişte indivizi care scheaună pe Facebook pe ici pe colo, prin lumea largă în pauza de spălat wc-uri? Nu, nu ne-a mai rămas nimic. Nici măcar CURVA ASTA DE EUROPA nu ne ajută, ba chiar mai toarnă cu gaz pe foc.
Învăţaţi ţigăneşte. Cîntaţi manele. Nu mai aveţi grijă de copiii voştri că tot pe mîna ţiganilor ajung. Măcar să nu vă pară rău că aţi pierdut timp să-i ţineţi sănătoşi şi pe la şcoli ca să ajungă curvele lor sau lingătorii lor de cur. La propriu. Vezi Berevoieşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu