vineri, 8 aprilie 2022

Atenție la refugiați!

 Nu mai înghițiți chiar totul pe nemestecate! Înfulecați precum rațele tot ce vi se aruncă. Sînteți incredibil de naivi și de creduli. Credeam că după 30 de ani de saturație cu televiziuni ”libere” ați compensat cei cîțiva ani de program redus la Tv. Se pare că nu ajunge. Nu vă mai vindecați nici de ”milioanele” de roni deși inflația a durat doar cîțiva ani. Nu mai știți ce sînt ăia Lei ci doar Roni, romani idioţi! Înfulecaţi tot ce vi se aruncă pe televiziuni de parca ar fi toţi preoţi în amvon, predicînd! Şi cînd văd că cei mai idioţi sînt cei cu şcoală, mă apucă jalea şi disperarea...

V-aţi deschis laaarg porţile şi graniţele pentru "nevinovaţii" ucrainieni. Ok, sîntem miloşi, se ştie. Şi proşti, şi asta se ştie... Ce nu ştiţi, este că în Ucraina trăiesc foarte mulţi evrei. Mult prea mulţi... Unii spun că mai mulţi chiar decît în Israel, mai ales dacă ne referim la evreii khazari. Bun, nu asta este ideea. Ideea este că evreii au cumpărat din Romania terenuri, au solicitat şi primit prin retrocedare tot felul de munţi, văi, bălţi, mlaştini, rîpe şi cam tot ce se poate retroceda sau cumpăra pe nimic. Gurile rele spun că evreii ar deţine direct sau indirect mai mult de 50% din teritoriul actual al Romaniei ca teren şi ceva mai mult de atît din resursele minerale. Cam multişor... dar nu e o surpriză. Prostia noastră, cozile de topor, spionii etc., au reuşit să facă toate acestea. 

Ce legătură au retrocedările cu evreii din Ucraina? Păi pentru evrei este specific ca numele de familie să fie schimbat cam la fel de des ca aşternuturile. Ce daca s-a născut Rosenberg? Devine Jakobson în adolescenţă şi Brukstein la maturitate. Pleacă din Ucraina-cea-lovită ca cineva şi ajunge oricine altcineva în Romania. Poate chiar proprietarul Bălţii Brăilei. După vreo doi trei ani revendică toată ţara şi ... uite că Romania-cea-fără-de-romani devine ceva cu evrei. Dacă tot au devenit acest altceva, hai şi cu fraţii din Israel şi de oriunde că de-acuma ţărişoara e evreiască. 

Pentru cine nu prea mai circulă pentru că e prea scump combustibilul, le comunic că prin ţară şi prin Europa se vîjîie tot felul de maşini zdravene conduse de bărbaţi ucrainieni. Cică ăia nu au putut să iasă din ţară că trebuia să meargă la oaste. Dar nu.... Şi încă ceva: nu doar că vin dinspre Ucraina, ci merg şi înapoi. O adevărată mişcare browniană dacă stai să-i numeri... Dar cum nu-i numără nimeni...

Am spus de oaste? Hai să vă spună menumorutul un mic secret: cei ce luptă acolo sînt mercenari mici şi mari de pe unde trebuie. Pentru mercenari orice persoană e bună de împuşcat, nu doar duşmanul ci şi civilii de oriunde şi ai oricui. Şi... cererea masivă de arme şi oferta bine publicată de donaţii de tot felul de arme sînt o poveste interesantă, dar bună de adormit sereişti în post. De fapt, armele de tot felul, provenienţă mai ales Vest-SUA sînt acolo de multă vreme. Cu mult înainte să înceapă războiul. Făcătura asta de piesă de teatru e pregătită în laboratoarele holywoodyiene de muuulta vreme. Să nu uitaţi vă rog şi fapul că Putină e "de-al lor" şi că şi el cîntă după o partitură. Aceeaşi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu