duminică, 14 iulie 2024

Împuşcarea Trump-ului



 https://youtu.be/1ejfAkzjEhk?si=6WmasuwSSGCT5ZNF

De cîteva ore, se discută intens despre împuşcarea trampului. Un teatru de doi lei, electoral, cu actori, cu figuranţi, cu decor şi cu toate zorzoanele menite să asigure succes piesei. Piesa fiind chiar trampul-care-trebuie-să-cîştige-alegerile. În contra bidenului obosit, ca să continue "măreţele înfăptuiri" ale ocultei care stăpîneşte planeta. 

Am pus un link de pe youtube la începutul postării. Iar poza am preluat-o de la ActiveNews, care a preluat-o etc. Mă rog, nu am fost acolo să fac poze.

Pe filmuleţ se poate vedea cvasi-amatorismul paznicilor. Le trebuie muulte secunde să facă acel "zid" în jurul trampului. Timp suficient să descarci un sector întreg de AKM şi să-l şi înlocuieşti. Dacă chiar vroia să-l împuşte, avea timp berechet. Cum zic, într-un tîrziu, apar vreo doi amărîţi super-echipaţi de război pe scenă şi se uită în zare căutînd din priviri ceva, orice. În spatele trampului este o întreagă scenă cu figuranţi care nu intră în panică, nu sar, nu ţopăie, nu strigă. Glonţul care trece prin ureche se dezintegreaza şi dispare instantaneu. Nimeni din mulţimea aia din spate nu păţeşte nimic. Nimeni rănit, nimeni mort. Lovitura în ureche e atît de puternică încît agenţii lu' peşte prăjit au nevoie de aproape un minut să-l ridice. Evident, timp ultra-sufiecient să-i toarne pe ureche nişte "sînge" ca dovadă-că-glonţ... Îl ridică dar îl ţin EXPUS în continuare, spre public şi camerele de filmat. Iniţial capul, să fie vizibil, apoi chiar întreg corpul este expus. Vedeţi imaginile LOR şi vă dumiriţi. Pt. show, mamelucii din spatele trampului continuă să arunce priviri de vultur spre zare "ca-şi-cînd"... 

Apoi atacatorul a fost ucis. Evident, cum altfel. Caz închis. Un nene cadavru, dus acolo de cu seară, pus lîngă o puşcă, nişte zgomote de indiferent ce, transmise de pe undeva şi avem spectacol. Şi brusc avem în sondaje nişte puncte... şi avem pentru bidenul-cel-puternic o ieşire elegantă din scenă. Zic unii că nişte lideri din ăştia controversaţi ar fi interpretaţi, de fapt, de actori care poarta măşti de cauciuc. Nu zic nici da nici nu. Teoriile conspiraţiei sînt de multe ori absurde sau amuzante. Şi, la fel de multe ori, s-au adeverit unele dintre cele mai incredibile teorii. 

Bun, revenim la Trump. Omul a fost cică-impuşcat. Îi sîntem alături în aceste momente de grea cumpănă etc. Toţi liderii lumii trimit simpatie, telegrame, mesaje, iau poziţii, înfierează cu mînie proletară... Un nou bun moment pentru a pune în discuţie interdicţia armelor din SUA care-i roade pe oculţi şi tot aşa întru îndeplinirea obiectivelor cincinalului în patru ani şi jumătate. 

Cumpăr gîndaci şi lăcuste. Mă apuc să studiez reţete de gătit şi îmi încep antrenamentele de rezistenţă la greaţă. Din cîte văd, NU mai avem nici o şansă...

duminică, 7 iulie 2024

Război cu ruşii?

 Marea majoritate a "suveraniştilor" aflaţi în campanie electorală se dau de ceasul morţii cum că facem mari greşeli, că n-ar trebui să-i jignim pe slăviţii ruşi, cei prea-puternici etc. Să nu dăm cu băţul prin gard, să nu-i provocăm că vai cît sînt ei de curaţi-ca-lacrima şi cît de jegoşi sînt ăilalţi şi tot aşa. Bun, discursul acesta poate fi auzit, cu nuanţele de rigoare de fiecare parte a oricarui conflict. 

Ruşi sînt chiar aşa nevinovaţi? NU! Nu faţă de români! În 1989 schimbarea regimului comunist (aflat cumva, deci, sub pulpana rusească) a fost făcută majoritar cu sprijinul ruşilor. Ei au hotărît sau cel puţin acceptat ca România să cadă, ca Ceauşescu să fie lichidat şi ţara să intre în degringoladă. Au contribuit fizic şi nemijlocit! Şi, s-a şi întîmplat. Nu are rost să reiau istorii răsuflate despre intrarea României în U.E., NATO şi tot borşul ăsta, cu privatizări ultra-dubioase şi tot spanacul mafiot. 

Bun, nu le-a trecut prin cap ruşilor, că dacă ne aruncă în braţele Occidentului, nepregătiţi, distruşi ca structură, administraţie, inteligence... trecuţi cu forţa în alte ierarhii, cu alte valori vom claca? Chiar credeţi că nu ştiau că poporul nu era în stare să genereze lideri sau grupuri "curate" în stare să se auto-susţină şi să propăşească? Să fiţi voi sănătoşi! Ba bine că nu le-a trecut prin cap! Au planificat pe 50 de ani înainte ce şi cum. 

Să nu vă mai fie frică şi ruşine că ruşii contra cărora "cică" ne pornim din motive de jigodism la nivel înalt, că pulanis ar vrea să-şi rezolve chestiile pe spatele poporului... Ruşii, cum zic, (n-)or să se răzbune pe popor. Ştiu că sînt una din cauzele situaţiei în care ne aflăm. Ei ne-au aruncat americanilor. E un joc în care noi sîntem mingea. Îi doare-n basca de noi. Partea frumoasă e că piculicii ăia care au jurat cu mîna pe un oarecare tricolor să facă şi să dreagă nu-s în stare să traga nişte boabe în scăfîrliile unor excroci de doi lei şi şase case. Preferă "să fie consemnaţi la unităţi cu armamentul predat şi sigilat în rastel" aşa cum au făcut-o şi la revoluţie şi întotdeauna cînd chiar trebuia să apere poporul care-i plăteşte şi care (vrea-nu-vrea) are încredere că au un cîine de pază. Nu au! Mai rău! "Cîinele" îi vinde ca să-şi salveze un relativ confort, nişte pensii specialiste etc. 

Repet ceea ce tot spun pe ici pe colo: băieţi! Voi ştiţi totul dar nu pricepeţi nimic! Aţi scăzut nivelul doar ca să vă umpleţi buzunarele şi başca să vă încapă nepoţii şi amantele şi acuma oricît vă scremeţi nu aveţi cum draku să pricepeţi. N-aveţi cu ce, mă! N-aveţi!

marți, 2 iulie 2024

Prea hulitul Noah

 Nu este vorba despre Noe-Noah cel cu potopul. Este posibil să se apropie un diluviu si uite ca iarăşi avem de-a face cu un vizionar care încearcă să facă o arcă şi să salveze o mică parte a oamenilor? Mă refer, de fapt, la Yuval Noah Harari. Istoric, scriitor etc. Am aflat despre el în aceşti ani cumpliţi-pandemici. Cum că ar fi ideologul globaliştilor, că este eminenţa cenuşie a lui Schwab-Davos, că e de-al lui bili gheţii etc., etc. Dar cum sînt mai curios din fire am vrut să văd ce spune el şi nu ce spun alţii că a spus el. Aşadar, am pus mîna pe trei dintre cărtile lui: "Sapiens scurtă istorie a omenirii", "Homo Deus - scurta istorie a viitorului" şi "21 de lecţii pentru secolul XXI". Le-am citit iniţial sceptic cu toate filtrele anti-propaganda activate. Doar omul este unul din gaşca globalistă, aia care ne vrea "saraci dar fericiţi", blocaţi în case cu masca pe figură, iradiaţi de 5G şi hrăniţi cu greieri şi goange. 

După prima carte citită, am constatat că omul cam ştie ce spune. Doar este profesor universitar, nu vreo glugă de coceni. Apoi, am observat că, chiar dacă am regăsit acele fraze care i se atribuie şi toate degetele oamenilor de bun simţ sînt îndreptate către el, indicîndu-l ca pe una din cauzele viitoarelor noastre nenorociri, nu e chiar aşa cum pare. Pare că nu pare, adică... În primul rînd, omul nu speră că aşa va fi, AVERTIZEAZĂ că aşa va fi. Argumentează de ce va fi aşa. După ce face o trecere în revistă a istoriei umanităţii; după ce analizează conexiunile psihologice profunde ale speciei sapiens cu tot ceea ce se putea conexta (de la tehnologie la religie, de la sentimente la ordine socială, de la justiţie la închisorile imaginate de  specia noastră existente doar abstract etc.)... face apoi si nişte previziuni logice. Foloseşte premise consistente şi chiar dacă se aventurează spre scenarii dificil de acceptat de omul simplu, mediu, obişnuit, argumentele curg firesc. 

Nu pot spune că m-a convins sau că m-a atras în "secta" globalistă. 3 cărţi sînt mult prea puţin. Desigur, informaţia conţinută în aceste cărţi m-au adus la zi în ceea ce priveşte ideologia globaliştilor, dacă aceste opere ar fi "scripturile" ocultelor organizaţii (mă rog, dacă e la singular, atunci "organizaţiei"). Ceea ce constat este faptul că omul este deschis şi sincer. O spune din primele pagini că este globalist, că este homosexual şi că-i mulţumeşte soţului său Itzic pentru sprijin etc., că este evreu şi cam tot ce i se aruncă în cîrcă acestui om. 

Sînt un pic derutat. Un om sincer, bine argumentat să fie unul din inspiratorii ocultei? Să o spună aşa direct şi să îl credem/nu-l credem? Complicat de spus şi nu mă hazardez să fac vreo afirmaţie "certă". Dar nu mă pot opri din a constata vehemenţa unora şi altora de a da cu bîta şi cu toroipanul în acest om, folosind practic 3-4 fraze scoase bine de tot din context şi întoarse în tot felul de poveşti, declaraţii, lozinci ale unor lideri pretins "suveranişti", "patrioţi", "naţionalişti" etc. 

Nu sînt vreun specialist în Davos, Iluminati, CFR, Elite, Globalişti... Observ doar că, aproape ca întotdeauna "jumătatea de adevăr este cea mai mare minciună"! Şi nu mă pot opri să observ că majoritatea celor ce îl atacă pe acest scriitor pot fi puşi alături de el prin acţiunile lor aşa zis "anti-globalism". Să fie un joc de oglinzi în care aparenţele sînt doar reflexii palide? Deci nici măcar oglindiri ci doar reflexii? E cam muuult prea puţin ca să putem construi ceva, indiferent ce. Cu certitudine ne aflăm într-o zonă de mare confuzie. Nu mai ştim cu certitudine cine ne este duşman şi cine prieten. Nu mai ştim ce să vrem şi de ce. Ce ne e bine şi ce ne poate face rău. Şi totul este atît de profesionist ambalat şi re-re-ambalat de nu mai înţelege nimeni unde se termină amblajul şi ce anume conţine. 

Aşadar, sfatul meu este următorul: cînd ceva devine alunecos... încercaţi să ştergeţi/resetaţi absolut tot din felul de a judeca şi înţelege, conform informaţiilor primite în ultima perioadă. Încercaţi să judecaţi ca un ţăran (unul din bunicii sau stră-stră- bunicii care v-au mai fost ţărani). Cu bun simţ, adică. Şi la concretul cel mai palpabil, cu simţurile directe şi nu filtrate prin părerile şi emisiile de imagini şi sunete ale altora. Măi frate! Ce văd eu e un măgar sau o cămilă? Mirosul ăsta e de trandafir sau de parfum de ceva chimic? De aici încolo, cînd reuşiţi să vă reconectaţi cu realitatea, poate veţi vedea scena, culisele, cortinele şi mai ales sforile cu care se tot schimbă decorurile poveştii (artificiale) în care trăim. Pentru că, cu atîta televiziune, internet, inteligenţă non-umană, cu toţi specialiştii în imagine, PR, regizori, scenarişti, actori... este din ce în ce mai greu să gîndim normal. Dacă simţurile ne sînt obturate de la realitate şi conectate la poveşti, cum mai putem oare emite judecăţi corecte?